DEJA VU – Farkas Gábriel koncertje

Időpont: 2017.03.31. @ 21:00


DEJA VU – Farkas Gábriel koncertje <span><br /><br /> Időpont: 2017.03.31. @ 21:00 </span>

For a better experience, certain features of javascript area required. Currently you either do not have these features, or you do not have them enabled. Despite this, you can still purchase your tickets, using 3 simple steps.

STEP 1: Select the seat you wish to purchase tickets for, then click Foglalás

STEP 2: Below, select the type of ticket you wish to purchase, enter the number of tickets you wish to purchase, then click Foglalás

STEP 3: Finally, once you have successfully Reserved your Tickets, click Kosárba to complete your order.

Image of the Pódium terem

STEP 1: Select the price and quantity:

Select a seat:

„Az újra-pillanatokban egy dal olyan tükörré áll össze, melybe belenézve többet megtudsz önmagadról, S elfog az érzés, ez már megtörtént valahol, valamikor.”

/Gábriel/

Az Orfeum állandó művésze, Farkas Gábriel és fúvósokkal kiegészült zenekara új műsorában a tőlük megszokott minőségben, de teljesen egyedülálló és különleges módon kíván hatni az érzékekre.

A közönség az elmúlt 6 és fél év tematikus – mint például a Frank Sinatra, a Liza Minnelli vagy a Cole Porter életrajzi – estjein az eredeti hangszerelések átiratait hallhatta, a magyar könnyűzene klasszikusait, és a Máté Péter munkásságát bemutató koncerteken pedig bizonyos dalok esetében már saját feldolgozások is felcsendültek. Ezt az ívet követve az Ajándék című albumon a magyar örökzöld slágerek már saját verziójukban kerülnek bemutatásra. A közönség támogató, pozitív visszajelzése adta az ihletet, hogy most egy szinte teljesen önálló, egyedi feldolgozásokból álló egész estés koncertet vigyenek színpadra.

Gábriel és zenésztársai a tőlük megszokott alázattal gondolták újra az amerikai és magyar könnyűzene általuk kiválogatott ikonikus dalait, mint például a Beatlestől a Yesterdayt. Gábrielék rendkívül izgalmas kísérletre invitálnak, hogy vegyünk részt aktívan a show zene megújításában. Az új esten hallhatóak lesznek például a Somedody to love vagy a Crazy medley-k. Ezek a tematikus egyvelegek különböző érzelmi állapotokról szóló dalok füzérei.

A zenén keresztül az ember találkozhat az összes személyiségtípusával. Alámerülhetünk az érzelmeinkben, feloldozást találhatunk egyes szövegekben, de a táncteret is birtokba vehetjük, hogy ünnepeljük magát a létezést. Átélhetünk mindent a melankolikustól a kirobbanó életörömig, a Szomorú vasárnaptól a Freedomig.

S, hogy mitől más a DEJA VU?

Biztosan mindannyian éreztünk olyat, hogy ez egyszer már megtörtént velünk…de valójában ez egy érzéki csalódás. Gábriel és zenekara szeretne pozitív érzéki csalódásokat, ráeszméléseket, rácsodálkozásokat okozni, olyat, mint amikor a szerelemben egy különleges fényhatásban látjuk meg az arcot, amelyet annyira ismerünk.

Az újra-pillanatokban egy dal olyan tükörré áll össze, melybe belenézve többet megtudsz önmagadról. S elfog az érzés, ez már megtörtént valahol, valamikor.

Na, ez a DEJA VU.

De ez a pillanat az, amit nem tudunk megismételni. Ez nem lemezhallgatás. Ez egy koncert.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak
■ Deluxe: 6.500 Ft
■ Prémium: 3.000 Ft
■ Standard: 2.000 Ft

A DELUXE ASZTALOKNÁL LÉVŐ JEGYÁRAK 3.500,-Ft LEFOGYASZTHATÓ KUPONT TARTALMAZNAK!

Deluxe asztalok:
1, 1a, 2, 3, 4, 4a, 5, 5a, 6, 6a, 7, 8, 9, 9a, 10, 10a, K2

Prémium asztalok:
Sz1, 11, 12, 19, 20, Sz2, 21, 22, 29, 30

Standard asztalok:
13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 27, 28

 

Házirend