DEJA VU – Farkas Gábriel koncertje

Időpont: 2017.03.31. @ 21:00


DEJA VU – Farkas Gábriel koncertje <span><br /><br /> Időpont: 2017.03.31. @ 21:00 </span>

We are sorry. Online registration for this event has closed.

„Az újra-pillanatokban egy dal olyan tükörré áll össze, melybe belenézve többet megtudsz önmagadról, S elfog az érzés, ez már megtörtént valahol, valamikor.”

/Gábriel/

Az Orfeum állandó művésze, Farkas Gábriel és fúvósokkal kiegészült zenekara új műsorában a tőlük megszokott minőségben, de teljesen egyedülálló és különleges módon kíván hatni az érzékekre.

A közönség az elmúlt 6 és fél év tematikus – mint például a Frank Sinatra, a Liza Minnelli vagy a Cole Porter életrajzi – estjein az eredeti hangszerelések átiratait hallhatta, a magyar könnyűzene klasszikusait, és a Máté Péter munkásságát bemutató koncerteken pedig bizonyos dalok esetében már saját feldolgozások is felcsendültek. Ezt az ívet követve az Ajándék című albumon a magyar örökzöld slágerek már saját verziójukban kerülnek bemutatásra. A közönség támogató, pozitív visszajelzése adta az ihletet, hogy most egy szinte teljesen önálló, egyedi feldolgozásokból álló egész estés koncertet vigyenek színpadra.

Gábriel és zenésztársai a tőlük megszokott alázattal gondolták újra az amerikai és magyar könnyűzene általuk kiválogatott ikonikus dalait, mint például a Beatlestől a Yesterdayt. Gábrielék rendkívül izgalmas kísérletre invitálnak, hogy vegyünk részt aktívan a show zene megújításában. Az új esten hallhatóak lesznek például a Somedody to love vagy a Crazy medley-k. Ezek a tematikus egyvelegek különböző érzelmi állapotokról szóló dalok füzérei.

A zenén keresztül az ember találkozhat az összes személyiségtípusával. Alámerülhetünk az érzelmeinkben, feloldozást találhatunk egyes szövegekben, de a táncteret is birtokba vehetjük, hogy ünnepeljük magát a létezést. Átélhetünk mindent a melankolikustól a kirobbanó életörömig, a Szomorú vasárnaptól a Freedomig.

S, hogy mitől más a DEJA VU?

Biztosan mindannyian éreztünk olyat, hogy ez egyszer már megtörtént velünk…de valójában ez egy érzéki csalódás. Gábriel és zenekara szeretne pozitív érzéki csalódásokat, ráeszméléseket, rácsodálkozásokat okozni, olyat, mint amikor a szerelemben egy különleges fényhatásban látjuk meg az arcot, amelyet annyira ismerünk.

Az újra-pillanatokban egy dal olyan tükörré áll össze, melybe belenézve többet megtudsz önmagadról. S elfog az érzés, ez már megtörtént valahol, valamikor.

Na, ez a DEJA VU.

De ez a pillanat az, amit nem tudunk megismételni. Ez nem lemezhallgatás. Ez egy koncert.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak
■ Deluxe: 6.500 Ft
■ Prémium: 3.000 Ft
■ Standard: 2.000 Ft

A DELUXE ASZTALOKNÁL LÉVŐ JEGYÁRAK 3.500,-Ft LEFOGYASZTHATÓ KUPONT TARTALMAZNAK!

Deluxe asztalok:
1, 1a, 2, 3, 4, 4a, 5, 5a, 6, 6a, 7, 8, 9, 9a, 10, 10a, K2

Prémium asztalok:
Sz1, 11, 12, 19, 20, Sz2, 21, 22, 29, 30

Standard asztalok:
13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 27, 28

 

Házirend